Opkomen voor chauffeurs

Taxistad komt niet alleen op voor de belangen van de klant, maar ook voor de belangen van u als chauffeur. Wij geloven dat hier een balans dient te zijn. Taxi’s zijn belangrijk in de grote steden. Ze dragen bij aan het snel, soepel en flexibel “schoonvegen” van pleinen, die na de sluiting van kroegen in een rap tempo vollopen met feestgangers. Taxi’s helpen mensen die met het openbaar vervoer gestrand zijn, ze hebben een onkenbaar oplossend vermogen waar de klant blij van wordt. Taxi’s bieden comfort, luxe en een grote bereikbaarheid. Taxichauffeurs hebben een dankbaar beroep. Helaas vergeten we dit soms door de negatieve berichtgeving, of die nou wel of niet terecht is.

Kwaliteitsgarantie

Door ons samen in te zetten voor een verbetering van de taxibranche kunnen we veel bereiken. De gedragsregels die Taxistad instelt, zijn niet om u in een keurslijf te gieten, maar om kwaliteit te garanderen. Ze zijn vanzelfsprekend en logisch. Ze zijn erop gericht om het vertrouwen van klanten terug te verdienen. En daarmee wordt de reputatie van onze branche verbeterd. De belangen van de klant zijn dus onze eigen belangen.

Samen

Als organisatie staan we sterker dan alleen. Taxistad onderhoudt nauw contact met de gemeente en voert waar nodig overleg over veranderingen of verbeteringen. Zo kaarten wij het tekort aan taxistandplaatsen aan en pleiten we voor een versoepeling van de stopverboden voor taxi’s, zolang de taxi infrastructuur niet wordt aangepast aan het aanbod.

Professionele uitstraling

Wij onderscheiden ons door een opvallend, professioneel en betrouwbaar voorkomen. Ons moderne en stijlvolle daklicht, geheel in de huisstijl van Taxistad, straalt deze waardes uit. Wij vertrouwen erop dat deze uitstraling veel klanten aantrekt.

ADRES

Aalsmeerderweg 103K
(Achter de Peugeot Dealer)
1432CJ Aalsmeer

TELEFOONNUMMER

Telefoon: 0297-330033
buiten kantoor app of sms:
06 83 44 49 05 en 06 83 44 49 04

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Ma-Di-Wo-Vrij: 09:00 – 16:00 uur
Do: 09:00 – 15:00 uur